sâmbătă, 28 ianuarie 2017

Adelina Stancescu, angajata a Directiei Finantelor Publice Braila va poza pentru renumita revista Hustler

Adelina Stancescu, Inspector de Specialitate (gradul II) la Primaria Braila - Directia Finantelor Publice Locale in cadrul Serviciului Constatare Impunere Persoane Fizice,  a fost aleasa de Michael Freedman, director de imagine a celebrei publicatii Hustler pentru a realiza un pictorial la inceputul lunii martie. Dra. Stancescu, in varsta de 27 ani a declarat ca l-a cunoscut pe dl. Freedman in Elvetia, cu ocazia petrecerii de Revelion la care a fost invitata de o fosta colega de liceu : "M-am imprietenit foarte repede cu Michael care mi-a laudat toata noaptea aspectul fizic de care a fost mai mult decat impresionat. N-am putut sa refuz invitatia sa, de a aparea pe coperta celei mai vandute reviste pentru barbati. Onorariul pentru aceasta sedinta foto va fi 30.000 de dolari."

luni, 23 ianuarie 2017

Ieri seara, s-a gasit un ceas Brentley pe platoul din fata primariei

Dupa protestul spontan de ieri seara din fata primariei, un angajat de la Braicata a gasit un ceas Brentley in zona in care au fost stransi manifestantii. La o estimare initiala, se pare ca acest ceas valoreaza cel putin 30.000 euro. Domnul notar isi poate recupera ceasul de la sediul Braicata, din str. Petru Maior.

duminică, 22 ianuarie 2017

Inca o seara de proteste pe platoul din fata Primariei

Seria protestelor impotriva Legii Gratierii si Amnistiei continua si la Braila. Cetatenii braileni s-au adunat in numar foarte mare (aproximativ 100 persoane) si in aceasta seara, solicitand
Guvernului laptopuri si imprimante performante pentru scriitorii din puscariile romanesti. La protest a participat si un pacient internat la sectia de psihiatrie a Spitalului Sf. Pantelimon care si-a aruncat hainele si i-a aratat primarului partea din corp in care asistentele i-au facut injectii cu calmante.