sâmbătă, 28 ianuarie 2017

Adelina Stancescu, angajata a Directiei Finantelor Publice Braila va poza pentru renumita revista Hustler

Adelina Stancescu, Inspector de Specialitate (gradul II) la Primaria Braila - Directia Finantelor Publice Locale in cadrul Serviciului Constatare Impunere Persoane Fizice,  a fost aleasa de Michael Freedman, director de imagine a celebrei publicatii Hustler pentru a realiza un pictorial la inceputul lunii martie. Dra. Stancescu, in varsta de 27 ani a declarat ca l-a cunoscut pe dl. Freedman in Elvetia, cu ocazia petrecerii de Revelion la care a fost invitata de o fosta colega de liceu : "M-am imprietenit foarte repede cu Michael care mi-a laudat toata noaptea aspectul fizic de care a fost mai mult decat impresionat. N-am putut sa refuz invitatia sa, de a aparea pe coperta celei mai vandute reviste pentru barbati. Onorariul pentru aceasta sedinta foto va fi 30.000 de dolari."

luni, 23 ianuarie 2017

Ieri seara, s-a gasit un ceas Brentley pe platoul din fata primariei

Dupa protestul spontan de ieri seara din fata primariei, un angajat de la Braicata a gasit un ceas Brentley in zona in care au fost stransi manifestantii. La o estimare initiala, se pare ca acest ceas valoreaza cel putin 30.000 euro. Domnul notar isi poate recupera ceasul de la sediul Braicata, din str. Petru Maior.

duminică, 22 ianuarie 2017

Inca o seara de proteste pe platoul din fata Primariei

Seria protestelor impotriva Legii Gratierii si Amnistiei continua si la Braila. Cetatenii braileni s-au adunat in numar foarte mare (aproximativ 100 persoane) si in aceasta seara, solicitand
Guvernului laptopuri si imprimante performante pentru scriitorii din puscariile romanesti. La protest a participat si un pacient internat la sectia de psihiatrie a Spitalului Sf. Pantelimon care si-a aruncat hainele si i-a aratat primarului partea din corp in care asistentele i-au facut injectii cu calmante.

sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Adidas a scos pe piata un nou produs: tricoul care mentine sanii drepti

Atat e stirea!

Pompierii, Jandarmeria si Politia Locala au descins in noaptea de sambata in cluburile brailene. Aceasta stire o sa fie preluata maine si de ceilalti jurnalisti

Reprezentatii ISU insotiti de jandarmi si de politistii locali au descins in aceasta noapte in cluburile din Braila. Avand in vedere ca incendiul de la Bamboo s-a declansat din cauza unor basinosi care s-au intalnit cu cateva pocnitori, pompierii din Braila au cautat posibile surse ale unui incendiu si in orasul nostru. Au gasit 24 de basinosi, pocnitorile fiind plecate la cluburile din Galati. Totodata, intr-un pub de pe str. Mihai Eminescu, pompierii au gasit si 7 supravietuitori ai incendiului de la Bamboo care, fiind inca in soc, consumau whisky cu Red Bull
.

vineri, 20 ianuarie 2017

Braileanul Catalin Curca, patronul de la The Music Pub, si-a aratat cucul in fata Primariei, in semn de protest

Renumitul organizator de evenimente culturale, Catalin Curca, patronul de la The Music Pub, a protestat ieri seara in fata Primariei, in cucul gol. Protestul lui nu este unul foarte bine definit social si politic, acesta dand un raspuns mai mult decat evaziv reporterilor ziarului Obiectiv in momentul in care a fost intrebat ce doreste sa demonstreze brailenilor prin aceasta forma de protest mai putin obisnuita: " Am iesit in strada ca sa arat ca mai sunt inca oameni de bine care lupta impotriva sistemului si a cadrelor didactice care incurajeaza elevii sa asculte manele la Balul Bobocilor. Protestul meu este unul pur idiologic si voi lupta in continuare pentru a crea un sistem de gindire şi analiză care să se opună metafizicii, considerată incapabilă de a se ocupa de studiul riguros al ideilor corecte generate in ultimii ani de catre partidele politice din opozitie." 
Dupa trei ore de stat in frig, Catalin Curca s-a plans celorlalti manifestanti ca i-a degererat cucul si acesta a fost dus de urgenta la spital. Din surse sigure am aflat ca acesta a fost supus unei operatii de amputare a cucului necrozat, doctorii spunand ca nu se mai putea face nimic cu "cuculus canorus", decedat din cauza gerului de - 11 grade celsius.

joi, 19 ianuarie 2017

Un sirian si 13 braileni au iesit in fata primariei pentru a protesta impotriva Legii Gratierii si Amnistiei

Chiar daca la ora 18:00 in Braila erau in jur de -7 grade Celsius, 14 braileni au facut un protest spontan pe platoul din fata Primariei pentru a sustine neaplicarea legii prin care infractorii ar putea scapa de pedepsele penale. Curios este faptul ca nimeni dintre cei prezenti (consilierii Danut Lungu si Lucian Caprariu, președintele USR Brăila, Cătălin Stancu, celebrul actor Stefan Mihailescu Braila, candidatul ANR Brăila la Senat Carmen Ionescu, Marius Tuca, dr. Cristian Pricop etc) nu au observat ca printre ei s-a infiltrat un sirian care scanda lozinci cu tenta sexuala la adresa dnei. Simona Draghincescu : "أريد أن ممارسة الجنس مع عمدة!". 

miercuri, 18 ianuarie 2017

70.00 EURO platiti de Primaria Braila pentru un contract cu vrajitoarea Mama Omida!

Avand in vedere miile de reclamatii primite la Primaria Braila in ultimile doua saptamani din cauza faptului ca firmele de salubritate nu au mai ridicat gunoiul menajer, consilierii locali au votat o hotarare prin care, incepand cu data de 23 ianuarie 2017, celebrei vrajitoare Mama Omida i se va pune la dispozitie spatiul aferent Ghiseului 4 de la parterul Primariei. Doar pentru suma de 10 lei, aceasta va ghici celor care au platit taxa de salubritate, data si ora la care firmele responsabile de curatenie le vor ridica gunoiul. Mentionam ca acest contract nu a fost incheiat prin licitatie publica, ci prin atribuire directa.

Cristi Borcea s-a enervat foarte tare cand a auzit ca va fi eliberat


Puscariasul Cristian Borcea, fost actionar al Clubului de fotbal Dinamo, s-a luat cu mainile de par cand a vazut la Antena 3 ca parlamentarii vor sa adopte Legea Gratierii si Amnistiei. Suparat ca este posibil sa fie eliberat in viitorul apropiat, acesta a facut urmatoarea declaratie pe pagina personala de facebook: "Era sa am un infarct cand am vazut ce vor sa faca tampitii astia din Parlament! Chiar si in Romania, o astfel de lege este o mare aberatie! Eu nu o sa plec din puscarie nici daca or sa incerce sa ma scoata cu forta. Pai, cum...? Eu am platit chirie pentru holul inchisorii de la Jilava pana in 2022. Mi-am amenajat aici o camera frumoasa, doar pentru mine, si n-am de gand sa renunt atat de usor la confortul meu. Inchirierea spatiului m-a costat 85.000 euro si am mai investit in amenajarea camerei inca 200.000 euro. Mi-am pus pe jos marmura de Carrara! Nici macar acasa nu ma bucur de luxul in care traiesc aici. Plus ca Valentina Pelinel s-a obisnuit cu locul asta si n-as vrea sa o stresez acum, cand este insarcinata. Maine o sa ies si eu in strada pentru a protesta impotriva acestei legi aberante!"

marți, 17 ianuarie 2017

Familia Gheorghita din Varsatura are cel mai mare crocodil din Braila.


Sotii Gheorghita Viorel si Catrina locuiesc pe Str. Ghioceilor, Sat Varsatura, Braila de aproape 12 ani. Acestia detin un teren in suprafata de 1600 mp si au foarte mult timp liber, fiind pensionari. Dl. Viorel a vrut sa iasa in evidenta in aceasta iarna si a profitat de zapada din curtea sa pentru a face cel mai mare crocodil din zapada: "Sper sa intram si noi in Guinness, Cartea Recordurilor, cu acest crocodil cu o lungime de 24 m facut din zapada. Si eu, si sotia mea suntem fani Aimal Planet si ne-am gandit ca in aceasta iarna sa facem ceva deosebit fata de vecinii nostri care, in fiecare iarna, fac in curtile lor oameni de zapada obisnuiti, cu fular rosu, morcov in loc de nas si ochi din nasturi de palton. Avand curtea foarte lunga, ne-am gandit ca ar fi potrivit sa facem un crocodil, acesta fiind animalul pe care il indragim foarte mult din emisiunile pe care le urmarim la Animal Planet."

luni, 16 ianuarie 2017

Politistii braileni au amendat taranii din Piata Mare pentru ca puneau apa in rom.




Duminica trecuta, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au fost sesizati printr-o reclamatie telefonica anonima ca sibienii care vand telemea de oaie si care dau bonus cumparatorilor cate un cocktail Cuba Libre sau Mojito la fiecare kilogram de branza cumparata, ar pune apa in rom si ca, mai mult ca sigur, Cola e rasuflata. Astfel, pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, cat si pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, sapte politisti sprijiniti de 20 jandarmi si 15 mascati au descins in Piata Mare si au degustat cocktailurile oferite in mod gratuit de catre ciobanii sibieni. Pe toata durata acestei activitati, au fost verificati 8 comercianti, iar 6 dintre acestia (de sex feminin) au fost verificati corporal sumar. De asemenea, au fost constatate 138 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 216.350 de lei. Dupa degustarea bauturilor, agentii de ordine au oprit în trafic 72 de autovehicule fara un motiv anume si au aplicat sanctiuni in valoare de 500 lei.
În cadrul aceluiasi control efectuat dumincă, 15 ianuarie 2017, la ora 12:32, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică au depistat-o si pe numita Rodica Condrescu, în vârstă de 31 de ani, din judeţul Galati, în timp ce oferea spre vânzare diverse soiuri de plante medicinale fără a deţine documente legale de provenienţă. Aceasta a fost sancţionată contravenţional cu amendă,în valoare de 10.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990, iar cantitatea de 50 gr. de Ciubotica Cucului si 60 gr. de Musetel, în valoare totală de 12 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Mel Gibson va filma Arma Mortala 5 la Braila, in toamna acestui an! Actorii teatrului Maria Filotti vor juca in acest film.

Conform celor declarate de Mel Gibson in Daily News la sfarsitul saptamanii trecute, celebrul actor si regizor american a anuntat ca scenariul pentru Arma Mortala 5 (Lethal Weapon 5) a fost finalizat si filmarile ultimei serii a acestui film de succes vor incepe la inceputul lunii august 2017,
in Los Angeles. Vestea buna pentru fanii din Romania a acestui indragit actor este ca Paramount Pictures a anuntat ca mai mult de jumatate din actiune va fi filmata in Romania, pe malul Dunarii, in orasul Braila. Eduard Dillon, directorul executiv al Paramount Pictures, a afirmat ca a ales orasul Braila pentru cladirile dezafectate aflate in apropierea Zonei Libere, acestea fiind perfecte pentru scenele de actiune in care traficantii de carne vie din Braila se vor lupta cu politistii americani. Surse neoficale spun ca o parte din actorii teatrului Maria Filotti (Alin Florea, Adrian Stefan, Emilian Oprea, Corina Bors, Valentin Terente si Emilia Mocanu) vor sustine o auditie in viitorul apropiat pentru a primi roluri secundare in ultima serie a filmului Lethal Weapon. O alta noutate este faptul ca partenerul politistului interpretat de Mel Gibson nu va mai fi jucat de Danny Glover, acesta fiind inlocuit cu Denzel Washington. Se preconizeaza ca echipa Paramount Pictures impreuna cu Mel Gibson va ajunge in Braila la sfarsitul lunii octombrie.

joi, 12 ianuarie 2017

Bunea Stancu prins la furat zapada

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Braila, Bunea Stancu, a fost surprins miercuri noapte, la ora 0:47, furand doua sacose de zapada dintr-un morman aflat in fata scarii 2, a bocului C5 din Viziru 3. Un pensionar care a iesit sa-si plimbe cainele rasa Malamut de Alaska l-a surprins pe Baronul PSD umpland pe furis doua sacose mari de Kaufland cu zapada. Revoltat de acest gest, pensionarul a sunat imediat la Politie si a sesizat furtul. Un echipaj de politie care se afla in Bariera, la Catedrala, s-a deplasat spre locul faptei si l-a prins pe dl. Bunea chiar cand terminase de incarcat cea de a doua sacosa. Acesta a incercat sa se disculpe afirmand urmatoarele: "Imediat dupa viscolul si ninsoarea din weekend, patru utilaje si 15 angajati ai Primariei au degajat toata zapada din fata casei si din curtea vilei in care locuiesc. Asa ceva nu este normal si cred ca este vorba de razbunarea unuia dintre angajatii Primariei Braila care nu ma avea la suflet. Probabil ca l-am injurat o data si de atunci imi poarta ranchiuna. Chiar daca am facut puscarie, tot om sunt si eu! Si inca mai am dreptul sa ma bucur de toate drepturile cetatenesti. Ce, eu n-am dreptul sa am zapada in fata casei??? Adica, cum..., nepoteii mei de ce sa nu faca un om de zapada?! E de-a dreptul revoltator!"  Pe de alta parte, dl. Grigore Costel, pensionarul care a sesizat fapta, a spus ca nici el, nici vecinii lui de scara 2 nu va tolera o astfel de fapta - "Da-l naibii de mafiot! Cum sa acceptam asa ceva??? Ne-am chinuit doua zile sa facem aceste mormane frumoase de zapada. Chiar si doamna doctor Olguta a iesit cu noi in fata blocului si a dat cu lopata! Si acum sa vina un fost puscarias sa ne ia zapada pe care am strans-o cu atata truda? Pai, la banii lui, imi comandam zapada din Canada daca aveam nevoie pentru nepoteii mei! "

miercuri, 11 ianuarie 2017

Pinguini in Braila!

Un grup de 26 de pinguini a fost observat in dimineata zilei de 11 ianuarie pe malul stang al Dunarii, vis a vis de Primaria Brailei. Pasarile artice au fost vazute de personalul unui spargator de gheata care degaja sloiurile din zona portului. Se pare ca pinguinii incercau sa traverseze Dunarea si sa ajunga in oras. Cei care se aflau pe spargatorul de gheata au sunat imediat la Insitutul de Cercertari BioEcologice din Braila si au raportat acest eveniment neobisnuit. Specialistii de la ICB au venit de urgenta pe faleza Brailei si au confirmat cele vazute de marinari. Contactat de jurnalistii nostri, profesorul Valentin Sanduleac de la Universitatea Ecologica Braila a facut urmatoarele declaratii: "Pinguinii aflati la Braila fac parte din familia Pygoscellis Antarticus (Chinstrap) si se pare ca se afla intr-o mare migratie in cautare de hrana.
Pinguinii din Antarctica ar putea muri din cauza condiţiilor grele de găsire a hranei si doar 10% din pinguinii mici însemnaţi de către cercetători revin pentru a se reproduce. În anii '90, proporţia de pinguini ce reveneau pentru a se înmulţi se ridica la 40-50%. Se poate spune ca adevăraţii vinovaţi care au dus la dispariţia populaţiilor de pinguini, sunt micii creveţi, care afectează aceasta specie de pinguini. Creveţii de tip kirll au nevoie de gheaţă pentru a supravieţui. Din cauza schimbărilor climatice şi topirii gheţarilor, aceşti creveţi nu se pot reproduce, ducând la dispariţia unei surse importante de hrană pentru pinguini. Singura explicatie pentru acest drum atat de lung strabatut de aceste pasari acvatice, din zonele artice pana in Braila, este tot hrana. Datorita faptului ca in Braila firmele de salubritate nu mai ridica gunoiul de cand a inceput sa ninga, mirosul resturilor de mancare aflate in tomberoane si pe strazile Brailei au determinat aceasta migrare in masa a pinguinilor Pygoscellis Antarticus"
Atentionam cetatenii Brailei ca aceste pasari nu sunt animale de casa si nu pot fi imblanzite. Daca ii vedeti cautand in gunoaiele din fata blocurilor sau din fata curtilor, nu trebuie sa-i speriati sau sa-i goniti. Aceste pasari pot fi periculoase si pot ajunge pana la testicule, muscatura lor fiind destul de puternica.