luni, 16 ianuarie 2017

Mel Gibson va filma Arma Mortala 5 la Braila, in toamna acestui an! Actorii teatrului Maria Filotti vor juca in acest film.

Conform celor declarate de Mel Gibson in Daily News la sfarsitul saptamanii trecute, celebrul actor si regizor american a anuntat ca scenariul pentru Arma Mortala 5 (Lethal Weapon 5) a fost finalizat si filmarile ultimei serii a acestui film de succes vor incepe la inceputul lunii august 2017,
in Los Angeles. Vestea buna pentru fanii din Romania a acestui indragit actor este ca Paramount Pictures a anuntat ca mai mult de jumatate din actiune va fi filmata in Romania, pe malul Dunarii, in orasul Braila. Eduard Dillon, directorul executiv al Paramount Pictures, a afirmat ca a ales orasul Braila pentru cladirile dezafectate aflate in apropierea Zonei Libere, acestea fiind perfecte pentru scenele de actiune in care traficantii de carne vie din Braila se vor lupta cu politistii americani. Surse neoficale spun ca o parte din actorii teatrului Maria Filotti (Alin Florea, Adrian Stefan, Emilian Oprea, Corina Bors, Valentin Terente si Emilia Mocanu) vor sustine o auditie in viitorul apropiat pentru a primi roluri secundare in ultima serie a filmului Lethal Weapon. O alta noutate este faptul ca partenerul politistului interpretat de Mel Gibson nu va mai fi jucat de Danny Glover, acesta fiind inlocuit cu Denzel Washington. Se preconizeaza ca echipa Paramount Pictures impreuna cu Mel Gibson va ajunge in Braila la sfarsitul lunii octombrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu